Järva Vallavalitsus korraldab avaliku konkursi sotsiaaltöö spetsialisti (eestkostespetsialisti) ametikohale

Järva Vallavalitsus korraldab avaliku konkursi sotsiaaltöö spetsialisti (eestkostespetsialisti) ametikohale

Sotsiaaltöö spetsialisti (eestkostespetsialisti) põhiülesandeks on erivajadusega täisealiste isikute eestkoste seadmise ja eestkostja ülesannete täitmisega seotud toimingud.  

Kandidaadilt eeldame:

kõrgharidust, eeliseks on sotsiaaltöö alane haridus eelnevat töökogemust sotsiaalvaldkonnas orienteerub seadustega valla pädevusse antud küsimustes oma töövaldkonnas, tunneb ja oskab rakendada valdkonda reguleerivaid õigusakte suudab koostada oma töövaldkonna üld- ja üksikakte omab võimet stabiilselt ja tulemuslikult töötada ka pingeolukorras, efektiivselt kasutada aega omab kohusetunnet, otsustus- ja vastutusvõimet, sealhulgas suutlikkust võtta iseseisvalt vastu otsuseid oma teenistuskoha pädevuse piires, võimet näha ette otsuste tagajärgi ja vastutada nende eest oskab kasutada tööks vajalikke tehnilisi vahendeid, andmebaase ja arvutiprogramme (MS Office, DHS Delta) omab B-kategooria juhilube. Valdab eesti keele vähemalt C-1 tasemel.

Omalt poolt pakume: täistööaega; stabiilset töötasu; erialast täiendkoolitust; mitmekülgset ja iseseisvat tööd; 35 kalendripäeva põhipuhkust ja 3 tasustatud tervisepäeva aastas; spordi- ja tervise edendamise toetust.

Tööle asumise aeg: niipea kui võimalik

Tingimused ja lisainfo:  ametikohale kandideerijal palume esitada avaldus koos palgasoovi ja kinnitusega, et ei esine ametniku teenistusse võtmist välistavaid asjaolusid, CV ja koopia haridust tõendavast dokumendist.

Dokumendid esitada hiljemalt 11. aprillil 2023 e-posti aadressil info@jarva.ee märgusõnaga „Sotsiaaltöö spetsialist (eestkostespetsialist)".

Lisainfo: sotsiaalosakonna juhataja Katre Mägi, tel  5347 3327, Katre.Magi@jarva.ee