Ootame ettepanekuid Järva valla vapimärgi, teenetemärgi ja ettevõtlusauhinna andmiseks

Ettepanekute esitamiseks tuleb täita taotlusvorm, kus on vaja ära märkida, millist tunnustusavaldust taotletakse, tunnustusavalduse kandidaadi olulised andmed ja põhjendus, miks kandidaat võiks saada taotletava tunnustuse. Taotlusvorm on saada Järva valla kodulehel.

 

Allkirjastatud taotlusi ootame hiljemalt 1. augustiks 2022 e-posti aadressile info@ jarva.ee või aadressile Pikk 56, Järva-Jaani alev, Järva vald 73301.

  • Vapimärk antakse füüsilisele isikule üks kord kõrgeima auavaldusena Järva vallale osutatud erakordselt väljapaistvate teenete eest. Vapimärgi andmise aluseks võib olla isiku pikaajaline töö või looming, mis on andnud püsiva ja olulise panuse kultuuri, majanduse või muu valdkonna arendamisele Järva vallas.

  • Järva valla teenetemärk antakse üks kord austusavaldusena füüsilisele isikule silmapaistva saavutuse või valla huvides tegutsemise eest.

  • Järva valla ettevõtlusauhind antakse ettevõtjale või ettevõttele, kelle tegevus on jätnud olulise jälje vallakogukonna ellu ja mõjutanud positiivselt piirkonna arengut.

 

Autasud annab pidulikult kätte vallavolikogu esimees või tema asendaja Järva valla 5. sünnipäeva pidulikul tähistamisel 21. oktoobril kell 18 Koeru kulturimajas.

 

Pane oma ettepanek juba täna teele!